Znojemské 1. SC jelo pokusit se přerušit sérii nepříznivých utkání do Brumova. To se mu však nepodařilo a opět prohrálo. K tomu všemu trenér Michal Sobota zvažuje svou rezignaci.

Od první porážky na jaře v utkání s Fulnekem Znojmo sehrálo již dalších šest zápasů, ve kterých však získalo pouze bod. To za remízu ve Frýdku–Místku.

Prohra posunula Znojmo až na devátou příčku MSFL. Další možnost přerušit tuto bilanci budou mít fotbalisté už tuto neděli proti sestupujícím Hranicím.

Do utkání vstoupilo Znojmo dobře. Mělo několik vyložených šancí, které však nedokázalo proměnit. V desáté minutě zahrozil i Brumov, ale na centr Řeháka Beňa nedosáhl.

Brumov se dostal do vedení po trestném kopu Kachlíka, který vymetl šibenici znojemské svatyně.

Ve třicáté minutě si obrana hostů opět nepočínala ideálně. Dlouhý aut prolétl znojemskou defenzívou a Fuzik zvýšil hlavou na 2:0 z pohledu Brumova.

„Po hrubých chybách v obraně jsme nakopli domácí k tomu, aby se dostali do dvoubrankového vedení,“ zhodnotil znojemský trenér Sobota, který vsadil na defenzivnější pojetí hry.

„V sestavě jsem udělal některé změny s ohledem na vývoje předešlých utkání,“ sdělil.

Do konce poločasu stačilo Znojmo snížit. Šuráň využil nekoncentrovanosti Brumova a poslal míč za záda gólmana Kolmokova.

Do druhého poločasu vstoupilo Znojmo opět s nátlakovou hrou. „Téměř celý poločas se hrálo na jedné půlce. Ale když nedokážeme vstřelit branku, je to málo platné,“ rozhořčil se Sobota.

Ten po utkání sdělil znojemským hráčům své stanovisko. „Oznámil jsem jim, že pokud neuspějeme v utkání s posledními Hranicemi, odstoupím,“ řekl Sobota.