I v dalším z divizních zápasů skupiny D bude mít ale trenér opět problém se sestavou. „Stále nevím, jaký bude zdravotní stav hráčů. Protože Čerstvý ještě nebude, Helebrant nebude, Kirschner má nějaké problémy s natrženým svalem a Doležal vypadá, že bude muset týden marodit. Uvidím ale ještě na tréninku, jak bude všechno vypadat," naznačil trenér.

Fotbalistům Tasovic se naposledy nedařilo minulý víkend. Na trávě v Polné utržili totiž debakl a prohráli 1:5. Na podmáčeném trávníku se jim nedařilo hrát již od prvních minut, po prvním poločase prohrávali už dva nula.

„Bylo to špatné, dělali jsme katastrofální chyby, po kterých jsme dostávali zaslouženě góly. S tím, co jsme měli za kádr, se skoro nedalo hrát, s naší marodkou to vypadá velice bledě," uvedl po zápase Šťastný.

Záložníci ale také nepodali dobrý výkon, soupeři neměli jak zabránit vstřelení dalších gólů. „Přitom by se takovéto kiksy stávat neměly, jde na nás poznat, že klíčový je Olda Helebrant, který nám chybí v obraně," doplnil tasovický trenér.

Podle střelce jediného gólu Tasovic Michala Šuráně se celá situace kolem gólu odehrála po faulu na soupeřově polovině hřiště. „Po přímém kopu, který mířil na bránu, vyrazil soupeřův gólman balon jen před sebe. Pro mě to již byla lehká práce, uklidit míč do sítě," popsal Šuráň.

I on souhlasil, že celý zápas padaly na straně Tasovic velké chyby. „Prostě to nešlo. Soupeř si s námi doslova dělal, co chtěl," potvrdil.

VOJTĚCH SMOLA