Další kolo E.ON Tipligy znovu rozhodovala až Supertrefa. Hned tři tipující totiž získali v osmém kole třináct bodů. Nejblíže počtu vstřelených branek byl však tipér Vladimír Mráz z Chvalovic.

Jeho počet čítal třiatřicet branek a skutečný počet byl dvaadvacet. I přesto, že je jeho tip o jedenáct branek vyšší, tak dva konkurenti v kole Alois Černoch z Tasovic a oleksovický Bohuslav Florián tipovali o dvě branky více. Chvalovický vítěz Mráz se tak můžeš těšit na výhru v podobě silikonových hodinek a bílého trička s logem.

Jediným hráčem, který se v uplynulém kolo dostal do minusové bilance, byl Karel Klouda. Jeho výsledek se zastavil na –2.

Většina tipujících je pravděpodobně fanoušky Sparty Praha, protože jen osm tipérů vsadilo v pražském derby na výhru konkurenční Slavie, která podlehla svému rivalovi 0:2.

Mnoho sázejících očekávalo remízu nebo výhru Znojma na hřišti Varnsdorfu, kde ale Jihomoravané nečekaně propadli v poměru 4:1.

Chvalovičtí fotbalisté jako nováčci překvapují svými výsledky v I. B třídě. Tentokrát si vyšlápli na brněnské Tuřany v poměru 2:0 a překvapili tak nejednoho zdejšího tipujícího.

Do průběžného vedení se dostal Martin Kölbl ze Skalice, který vévodí tabulce před druhým vítězem posledního kola chvalovickým Vladimírem Mrázem a Michalem Kölblem z Moravského Krumlova.

KOMPLETNÍ POŘADÍ SI PŘEČTĚTE VE STŘEDEČNÍM ZNOJEMSKÉM DENÍKU ROVNOST

MARTIN SMEJKAL