V Kuřimi vedl Inzert Expres ještě dvacet minut před koncem pouze 1:0. Pak se mu ale podařilo proměnit tři šance a jedna branka padla z pokutového kopu. „Ve druhém poločase podali kluci výborný výkon. Přiblížili se kvalitě, kterou mančaft má," uvedl znojemský trenér Tomáš Pěnkava.

Ve druhém venkovním utkání v Rousínově už se jeho týmu tolik nedařilo. „Nechali jsme hrát domácí, kteří nás sice třicet minut tlačili, ale do vyložených šancí se nedostali. Těsně před koncem první půlky jsme udělali zbytečný faul před šestnáctkou. Po obrovské chybě gólmana jsme dostali gól z přímého kopu," přiblížil Pěnkava.

Druhý poločas sice přinesl lepší výkon Inzert Expresu, ale branku nepřinesl. „Vytvořili jsme si nějaké šance, ale neměli jsme tolik štěstí jako v Kuřimi. Pak domácí z jednoho protiútoku dali gól a třetí opět z přímého kopu. Navíc Poláček dostal červenou kartu. Byl to spíš takový smolný zápas." zhodnotil trenér.

Podle něj tým herně nezaostával. „Horší jsme herně nebyli. Tak jako Kuřim od nás dostala pět gólů, ale přitom nebyla špatná, tak my jsme dostali tři od Novosedel," dodal.

Další utkání sehraje IE Znojmo na domácím hřišti s Ráječkem.