Nováček v soutěži okupuje druhé místo v tabulce a v posledním klání těchto dvou týmů díky penaltě vyhrál. Moravský Krumlov se na tento zápas soustředí více než kdy jindy. Není divu, má Dědicím co vracet.

V doposud posledním utkání Dědice zvítězily doma nad Hlohovcem 3:0, stejným poměrem Krumlov podlehl Bohunicím. Bude si tedy chtít spravit chuť.

Tábor domácích hlásí plnou sílu. „Až na brankáře Novotného bychom měli být v plné síle. Za něj nastoupí sice ještě dorostenec Černý, ale i ten už prokázal své kvality. Není se čeho bát,“ zdůraznil kouč Moravského Krumlova Karel Pelikán.

Jeho protějšek na lavičce Dědic však možná bude postrádat některé hráče. „Máme spoustu hráčů, kteří dělají na směny. Tudíž oficiální sestavu budu vědět až na srazu hráčů před odjezdem do Krumlova,“ uvedl trenér Dědic Jaroslav Vymazal.

Jak už bylo řečeno, Krumlov je na utkání velice motivován. V posledním utkání s Dědicemi prohrál kvůli přísné penaltě. „Budeme hrát ofenzivní fotbal a věřím, že Dědice porazíme,“ řekl Pelikán, který svůj tým nijak speciálně nepřipravoval. „Tým jsem chystal jako na každé jiné utkání,“ upřesnil Pelikán.

Dědice žádný zvláštní náboj od utkání nečekají. „Jedeme ven odehrát utkání jako každé jiné a poprat se o tři body,“ vzkázal Vymazal.

Utkání začíná zítra třicet minut po šestnácté hodině v Moravském Krumlově.