Jeho tým oplácí brněnského sokovi podzimní porážku 0:6. „Tehdy jsme zápas ztratili kvůli velkým individuálním chybám. Po čtvrtém gólu už se zápas jen dohrával. Ale musím přiznat, že ten zápas v hlavách máme," vrací se k vysokému debaklu Zelníček.

Bystrc ovšem neočekává tak snadnou práci jako na podzim. „Když jsem si pročítal statistiky, zjistil jsem, že Moravský Krumlov je výrazně domácí mužstvo. Z třiceti bodů jich dvaadvacet získal na domácím hřišti, jen osm venku. To o něčem svědčí," upozorňuje bystrcký stratég Danihelka před duelem, který startuje v neděli v půl páté odpoledne.

Brněnský tým se chystá na Znojemsko v kompletní síle. „Sestava už se nám trochu ustálila. V některých zápasech nás nebyl dostatek, ale nyní očekávám kompletní kádr šestnácti hráčů," libuje si kouč.

Bystrc z posledních dvou utkání získala čtyři body. „Naše výsledky jsou nevyrovnané, je to taková sinusoida. Ztratili jsme body remízou v Bosonohách a prohrou ve Znojmě. S pěti body navíc bych byl spokojenější," míní Danihelka.

Třináctý Moravský Krumlov má na sestupové příčky odstup, ale trápí se. „Je to o bojovnosti, musíme začít od maličkostí, dotlačit do branky gól a chytit se," nabádá Zelníček.