„Deset minut před začátkem zápasu za námi přišel delegát utkání, že čtyři hráči mají v registračce napsáno jen Sokol Tasovice a celý název je TJ Sokol Tasovice. Kvůli tomu nemohli nastoupit," přiblížil trenér Tasovic Jiří Fryš.

Jednalo se o brankáře Jana Gábora, obránce Petra Krátkého a Martina Vítka a záložníka Milana Vyžrálka. „Citelně to zasáhlo do našeho týmu. Musel hrát Lukáš Čerstvý, který je zraněný a také Zdeněk Doležal, kterého jsem původně plánoval dát jen na dvacet minut," sdělil trenér.

„Tři měsíce kluci trénovali, tři týdny pak kvůli odloženým utkání čekali na první mistrák a nakonec přijde problém s registračkama. Den na to hrálo béčko a dva hráči měli také název oddílu bez TJ. Delegát na to upozornil, ale nechal je hrát," poznamenal předseda oddílu Jan Vašina.

Čtyřem hráčům se měnili průkazy na podzim. „Jsou zaregistrovaní na FAČRu, všechno je v pořádku. Odjakživa jsme TJ Sokol Tasovice, všude to tak píšeme. Jen v registračkách chybělo TJ," dodal Vašina.

21. kolo Moravskolsezské divize D

TJ Tatran Bohunice – TJ Sokol Tasovice 3:0 (2:0)

Branky: 32. Hon, 45. Vávra, 46. Forman.

Sestava Tasovic: Fuka – Čerstvý, Šuráň, Helebrant, Doležal (65. min Dítě P.), Paul, Horáček, Blahoudek, Čermák, Mašek, Mucala

KAŽDÉ ÚTERÝ POUZE V TIŠTĚNÉM VYDÁNÍ DENÍKU ROVNOST NAJDETE CELOU STRANU VĚNOVANOU VÍKENDOVÉMU FOTBALOVÉMU DĚNÍ NA JIŽNÍ MORAVĚ. KAŽDÝ TÝDEN SI PŘEČTETE O NEJVĚTŠÍCH UDÁLOSTECH V REGIONU, O ROZHODUJÍCÍCH ČI KURIÓZNÍCH SITUACÍCH, ZAJÍMAVÉ ROZHOVORY A DOSTANETE SERVIS V PODOBĚ STŘELECKÝCH STATISTIK NEBO KAŽDOTÝDENNÍCH RUBRIK.

TO VŠE POUZE V TIŠTĚNÉM VYDÁNÍ DENÍKU ROVNOST!