Tasovičtí se v jednom z nejdůležitějších utkání musí obejít bez vyloučeného obránce Petra Krátkého a nejistý je i start brankářské jedničky Tasovic Petra Fukala, jenž se potýká se stehenním svalem.

„Odhodlaní jsme, nic jiného než výhru nebereme a i kdyby nám chyběl brankář Fukal, tak náhradník Tomáš Heneš je také kvalitní," uvedl tasovický záložník Marcel Blahoudek.

Podle aktuálních informací jihomoravského svazu by nyní sestupovaly dva nebo dokonce pouze jeden celek z divize D. Napajedla v posledním kole uhrála velmi těsné vítězství nad dalším mužstvem ohroženým sestupem, Uherským Brodem, a to 1:0. Odhodlání bojovat neztrácí ani na hřišti Tasovic. „V prvním letošním měření sil předvedly u nás Tasovice velmi dobrý výkon a bude to tak hodně těžké utkání i tentokrát," podotkl trenér Napajedel Petr Zapletal.

Utkání tehdy jeho svěřenci zvládli a zvítězili 2:1. Jeho tým však hlásí několik zraněných a soustředí se tak především na to, aby měl tento důležitý zápas s kým odehrát. Velmi důležité utkání začíná zítra ve fotbalovém areálu v Tasovicích třicet minut po šestnácté hodině.

MARTIN SMEJKAL