Čtyři zápasy zbývají tasovickým fotbalistům odehrát v podzimní části. V ní mají za úkol nasbírat dvaadvacet bodů. K této metě jim šest bodů ještě chybí. Tři by chtěli za každou cenu urvat v zítřejším zápase se Spytihněví.

„Vloni jsme s nimi neprohráli, tak by nám to mohlo vyjít i do třetice a posunuli bychom se s body blíže naší hranici," uvedl tasovický trenér Tomáš Šťastný.

Nažhaveni na výhru jsou i tasovičtí hráči. „Spytihněv je takový bojovný mančaft, a to nám docela vyhovuje. Daří se nám proti ní, tak si myslím, že bychom to mohli doma před našimi fanoušky potvrdit a vyhrát," prohlásil tasovický obránce Oldřich Helebrant.

Tasovice se na soupeře pečlivě připravovaly. „Co mám informace, tak Spytihněv hraje jednoduchý fotbal. Nakopává míče dopředu, kde je vysoký útočník, který to sklepává do brány. Po stranách mají rychlé záložníky. Přizpůsobil jsem tomu trénink," řekl trenér.

Postupně se uzdravili všichni nemocní hráči, jen Zdeněk Doležal stále zůstává na marodce. Útočné řady tak doplní Jiří Čop z tasovického béčka. „Domluvili jsme se, že bude nastupovat do konce podzimní části," dodal Šťastný.

Tasovické mužstvo oslabil v letní pauze odchod čtyř hráčů do Rakouska. Zatím nemá adekvátní náhradu. „Hned po skončení podzimu se budeme snažit někoho najít. Ti dobří hráči jsou ale v Rakousku, anebo od nás moc daleko," doplnil kouč.

Zápas se Spytihněví začíná na tasovickém hřišti v neděli o půl třetí odpoledne.

Divize D - 12. kolo: Tasovice - Spytihněv

neděle 28. října v 14.30

Postavení v tabulce:

Tasovice 7., 16 bodů.

Spytihněv 8., 16 bodů.

Loňská vzájemná utkání:

Spytihněv - Tasovice 0:2

Tasovice - Spytihněv 2:2