Své svěřence zkoriguje i v úterý dvacet minut před osmou hodinou večer ve třetím utkání finále mezinárodní soutěže EBEL na ledě rakouského Salcburku. „Je to fajn chlap. Prošel mnoha těžkými zápasy. Dokáže tým uklidnit, vyburcovat nebo změnit taktiku," vyzdvihuje Režnarův přínos dlouholetý znojemský útočník Radek Haman.

V neděli se Režnarova role projevila. Orli prohrávali doma v polovině utkání 1:3, nakonec však slavili výhru 5:3 a srovnali stav série na čtyři vítězná utkání na 1:1. „Vrátili jsme se k naší hře a vyvíjeli stále větší tlak. Salcburk byl ve třetí třetině unavený a dominovali jsme. Pokud dokážeme spojit všechny naše schopnosti, máme velkou šanci tuto sérii vyhrát," burcuje rakouský bek Orlů André Lakos na klubovém webu.

Znojemské hokejisty hnal 
v neděli vyprodaný stadion, tedy 4800 diváků. Bouřlivou atmosféru mohou čekat i v Salcburku. „Kluci před diváky vždy hodně chtějí a v přemíře někdy udělají chybu, ale to udělá každý. V obou zápasech jsme vyrobili hrubku, ale morálkou a houževnatostí jsme se do utkání vrátili," připomíná šestapadesátiletý Režnar smazání dvoubrankového manka jak v prvním, tak druhém duelu série.

Právě odhodlání zdobí Orly v letošním play off. Ve všech třech kolech vyřazovací části od čtvrtfinále po finále dotahovali úvodní porážku. „Prohry ve čtvrtfinále a semifinále znojemské hráče nakoply. Navíc mužstvo je dobře poskládané. Vidím tam drajv mladých a zkušenost starších hráčů," líbí se Hamanovi. Před úterní bitvou šestačtyřicetiletá ikona klubu věří, že na koni jsou Orli. „Srovnali stav série. Spadl z nich tlak a mohou jen získat," hlásí.

V prvním střetnutí finále Salcburk doma zvítězil 4:2. Rakouský kouč však před domácí výhodou upozorňuje na rezervy. „Nesmíme připustit tolik vyloučení. Orli přijedou s energií. Potřebujeme lépe pracovat před brankářem a do soubojů jít s větší intenzitou," povídá Daniel Ratushny, jenž spoléhá na výkony finského brankářského matadora Juusa Riksmana.

dotahování Orlů Úvodní porážky Orlů v sériích play off EBEL:
Čtvrtfinále
duel: Znojmo–Dornbirn 1:3
duel: Dornbirn–Znojmo 5:0
Výhra Orlů v sérii 4:2 na zápasy 

Semifinále
1. duel: Znojmo–Linec 3:4
Výhra Orlů v sérii 4:2

Finále
1. duel: Salcburk–Znojmo 4:2
Stav série 1:1