V kvalifikaci zajel Antoš druhý nejrychlejší čas. Tím získal výhodnou pozici v rozjížďkách. Těmi se prokousával až do velkého finále, kde obsadil bronzovou příčku.

Do Přerova se vydalo pět jezdců Cyklo Klubu Kučera. Vedle Antoše startovali na rozbahněné trati Klein, Kříž, Zuhla a Brück. Všichni kromě Antoše skončili v druhé desítce z celkového počtu čtyřiceti bikerů, přičemž se naskládali pěkně za sebe od dvanáctého do patnáctého místa.

Největší naděje se před závodem vkládaly právě do Antoše, který doposud držel devátou příčku průběžného pořadí Moravské fourcrossové ligy.

„Jsem rád, že jsem takhle zajel. Moc mi to pomohlo v celkovém hodnocení a doufám, že v sobotu doma zajedu minimálně stejně,“ přál si znojemský biker Jan Antoš. Zároveň si nemůže odpustit neříct něco k přerovské trati.

„To počasí, to je peklo. I když byly skoky přes noc přikryté igelitem, se trať tak nasákla vodou a stala se pro hodně jezdců téměř nesjízdnou. I přes to se mi jelo docela dobře. S takovou tratí a počasím jsem počítal, a proto jsem zvolil vhodné pláště. To mně hodně pomohlo,“ dodal.

V celkovém hodnocení se znojemský biker posunul na páté místo a v posledním závodě sezony ve Znojmě se pokusí zaútočit na stupně vítězů.

„Doufám, že nám vyjde počasí a přijde hodně lidí. Musím se doma ukázat a chtěl bych se dostat alespoň do finále. Jde mi opravdu o hodně, a tak doufám, že to vyjde,“ uzavřel biker Antoš, který se na domácí závod nemírně těší.