„Nejúspěšněji si vedla znojemská dvojice Michaela Kubíková a Marcela Kusáková, která ve finále zdolala Šárku Gallusovou a Jiřinu Stehlíkovou 2:0 na sety. Třetí místo patřilo nadějným juniorkám Barboře Jalůvkové a Sabině Svobodové. Ty svou skvělou výkonnost dokazují postupem do republikového finálového turnaje středních škol," přiblížil předseda oddílu Mario Zelený.

V neděli se na kurtech v Příměticích konal rodinný turnaj Adams family beach. „Roli favoritů splnil pár Jan a Kateřina Kasanovi. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen Václav Faraga," sdělil Zelený.

Následující dva víkendy se budou konat další beachové turnaje. „Všechny beachaře i nebeachaře pak zveme na následující dva nedělní turnaje. Nejprve 23. června proběhne od 9 hodin v areálu v Příměticích oblíbený turnaj mixů. všech věkových i výkonnostních kategorií. Přihlášky v den turnaje do 8.50, startovné činí 100 korun na pár," řekl předseda.

O týden později se koná charitativní turnaj rodinných dvojic na koupališti Pohoda v Únanově. „Ten bude doplněn mnoha dovednostními volejbalovými soutěžemi, a to jak pro větší, tak pro úplně nejmenší. Startovné je dobrovolné a výtěžek věnujeme znojemskému dětskému domovu," dodal Zelený.