Galavečera se účastní také zástupci znojemského klubu Valetudo – RK Znojmo Jakub Bartuněk, Radek Kříž, Ben Islami, Leoš Smrčka a Karel Plíšek. Mezi ženami pak Martina Polková a Michaela Zezulková. „Na Gladork Arenu se moc těším, myslím, že od prvního galavečera se úroveň ať už zápasů, nebo celé akce zvedla a tento ročník jistě nebude podle mě výjimkou," uvedla znojemská bojovnice Michaela Zezulková, jež se utká s Valérií Havrlovou z týmu Erawan Gym BB. Tato bojovnice patří mezi poměrně zkušené zápasnice. Bojovala i s jednou z nejlepších českých thajboxerek a prohrála s ní na body.

Program večera
PROFI MMA
J. Bartuněk vs T. Oros (SVK)
B. Islami vs M. Durusin (SVK)
R. Kříž vs T. Zajac (SVK)

AMATÉRSKÉ MMA
Z. Obrankovics (HU) vs A. Tománek
L. Smrčka vs T. Bolo( SVK)
L. Nemec (SVK) vs P. Pospíšil
J. Vaculík vs P. Danihel (SVK)
M. Trenčanský (SVK) vs Z. Němeček
R. Kneipp (SVK) vs J. Němeček
J. Kubica( SVK) vs A.Ogonowski(PL)

MUAY THAI
K. Plíšek vs M. Jedlička
M. Polková vs I. Zeiselová (SVK)
M. Zezulková vs V. Havrlová (SVK)

Další znojemský bojovník Jakub Bartuněk je stále neporažen a svoji bilanci chce před domácími příznivci potvrdit. Velké očekávání je pak na Benu Islamim, ten v minulém roce zvítězil po několika sekundách. „Samozřejmě bych byl rád, kdyby se mi to podařilo znovu, ale MMA je velmi nevyzpytatelné. Jednou se podaří zápas vyhrát do několika sekund, podruhé může trvat i celá tři kola, a to je patnáct minut," uvedl bojovník Islami.

Představí se také bojovníci z Brna, Bílovce, Nymburku a Hodonína. Fanoušci se mohou těšit i na účast ze Slovenska, Polska a Maďarska.

Na pravidla a hru fair play bude opět dohlížet známý polský rozhodčí Lukasz Bosacki.

Nově bude večer moderovat Jan Voborník, na MMA scéně velmi zkušený a známý trenér, rozhodčí a reportér. Fanoušci se mohou těšit na nové Octagon Girls.

Organizátoři připravili pro návštěvníky ještě jednu novinku. „Nové snímání kamerou do velkoformátových obrazovek, aby bylo lépe vidět i zezadu," uvedl spoluorganizátor a bojovník Radek Kříž.

Celý večer startuje v pátek v sedm hodin večer v tělocvičně MEDIfitness ve Vídeňské ulici 25. Otevřeno bude již od hodinu dříve. Vstupenky na místě budou stát 250 korun.

MARTIN SMEJKAL