Co všechno si lidé mohou u vás na střelnici vyzkoušet?

Střelbu z krátkých i dlouhých zbraní, kulovou střelbu a brokovou střelbu. Střelci mohou využívat brokové střeliště Lovecké kolo čili skeet, brokové střeliště Trap, kulovou střelnici o délce sto metrů pro střelbu z dlouhých zbraní, kde je šest stavů, a padesátimetrovou kulovou střelnici pro střelbu z dlouhých i krátkých zbraní, kde jsou čtyři stavy.

Když přijde člověk bez zbrojního průkazu, tak si může u vás zastřílet?

Je to veřejná komerční střelnice, takže střílet může kdokoliv bez zbrojního pasu. Od toho je tady instruktor, což je odpovědná osoba za toho člověka, který střílí.

Můžu si u vás zbraň zapůjčit?

Lze to. Pokud nemáte zbrojní pas, zbraň vám zapůjčíme, ale musíte střílet pouze s instruktorem. Pokud někdo zbrojní pas má, zbraň si půjčí a může střílet sám.

Kromě střelby nabízíte i něco jiného?

Součástí areálu je živé paintballové hřiště. Mám tady kluky, kteří tomu rozumí a zasvětí do toho i úplné laiky. Lidi dostanou výzbroj, zbraň, masku včetně obleku, chráničů, kuliček a mohou střílet. Potom tady máme ještě čtyřkolky, které mohou jezdit na dráze v areálu. Na ní se dá jezdit i bez řidičského oprávnění. Můžou si to tak vyzkoušet třináctileté děti, kterým to fyzická zdatnost dovolí a jsou v doprovodu rodičů. Kdo má řidičský průkaz, může vyjet se čtyřkolkou mimo areál.

Váš areál je v provozu celý rok?

Fungujeme po celý rok. Je zde možné i posedět. Dají se tady pořádat firemní akce, oslavy narozenin, různé večírky. Firma nebo kdokoliv jiný si může pronajmout celý areál a využívat všechny aktivity, které nabízíme.

Jaké závody pořádáte u vás na střelnici?

Několikrát do roka míváme puškové závody. Asi čtyřikrát do roka máme malorážkové závody a brokové závody v loveckém kole a trapu.

Co je na střelbě zajímavého?

Každý si v ní musí najít sám pro sebe, co mu to dává. V dnešní době je střílení i otázkou peněz. Kdo ji ale chce dělat, tohle musí jít stranou. Zajímavá je určitě broková střelba, protože je to střílení na pohyblivý terč. Nikdy nemíříte přímo na terč, ale musíte před, pod, či nad terč. Tím je to odlišné od kulové střelby, kde se střílí na statický terč. U té je zajímavé to, že spousta střelců si vyrábí náboje doma pro svoji potřebu, takže vymýšlí, jak je nejlépe udělat.