To se mu také podařilo, když po výhrách 3:1 a 3:0 neztratil ve Znojmě ani bod. První utkání Znojmo vůbec nezvládlo. Až na zaváhání v druhém setu byl Chodov na hřišti zcela dominantní. Ve všech herních činnostech převyšoval domácí volejbalistky a zaslouženě vyhrál 3:1.

„Holky měly ze soupeřek až přílišný respekt. Kvůli ustrašenému a nesebevědomému hernímu projevu dělaly příliš mnoho chyb, zejména na podání a příjmu,“ vysvětlil výpadek svých svěřenkyň trenér Martin Gallus, který se před druhým zápasem snažil svým svěřenkyním zvednout sebevědomí, motivovat je a bojovně naladit.

To se mu podařilo, ačkoli Znojmo prohrálo i druhý zápas. Výkon v něm byl zcela odlišný od toho v prvním utkání.

Každý ze tří setů byl nesmírně vyrovnaný a Chodov vždy rozhodl až v závěrečných fázích jednotlivých sad. Volejbalistky zlepšily zejména útok a častokrát bodovaly i blokařky.

„Ve druhém utkání jsme podali dobrý výkon. Bohužel naše soupeřky lépe zvládly závěry setů,“ přiznal Martin Gallus, který neopomněl důležitou věc.

„Sice jsme teď zaznamenali více proher, ale na druhou stranu jsme absolvovali utkání se špicí tabulky, tak doufám, že výsledky už nyní budou lepší,“ uzavřel trenér znojemských volejbalistek.