Řadu výhod nabízí svým zaměstnancům společnost Pegas, jediná firma ze Znojemska, která se obchoduje na burze. „Mezi zaměstnanecké výhody patří například příspěvek na dovolenou či na rekreaci dítěte, příspěvek na penzijní připojištění, odměna dárcům krve, odměna při věkovém výročí a odchodu do důchodu, pojištění odpovědnosti za škody, bezúročné půjčky, týden dovolené navíc, zdarma bazén, tělocvična, očkování proti chřipce a další,“ sdělil PR manažer společnosti Pegas Josef Válek.

Osmitisícový příspěvek na životní pojištění dává každoročně svým zaměstnancům společnost Elektrokov. „Kromě toho dostávají zaměstnanci třináctý plat, příspěvek na obědy a nápoje, ale i šest set korun ročně na investice do zdraví, třeba vitamíny nebo masáže. Zaměstnance se snažíme udržet i nabídkou rekreací na firemních chatách, možností uspořádat rodinné oslavy ve firemním klubu, či jazykovým a odborným vzděláváním,“ řekl předseda představenstva společnosti Elektrokov Jiří Němec.

Obdobné benefity dostávají i zaměstnanci společností Laufen CZ či Znovín Znojmo.

„Zaměstnanci mají pět týdnů dovolené, příspěvek na denní nabídku dvou polévek a čtyř druhů jídla, třináctý plat, příspěvky na penzijní připojištění a životní pojištění, zboží za zaměstnaneckou cenu, bezúročné půjčky a věrnostní odměny,“ uvedl personální manažer společnosti Laufen CZ Miloslav Hambálek.
„Pracovníkům dáváme nejvyšší možný příspěvek na závodní stravování, týden dovolené navíc, pracovní oděvy, třináctý plat, či odměny při životních jubilejích a odchodu do důchodu,“ dodal ředitel Znovínu Pavel Vajčner.