VYBRAT REGION
Zavřít mapu

TEST RESTAURACÍ: U Tesařů v Bítově

Znojmo /ANKETA/ - Hodnoťte s námi restaurace a hospody na Znojemsku! Restaurace U Tesařů, Bítov

25.10.2009
SDÍLEJ:

Restaurace U Tesařů, BítovFoto: Deník/Daniel Smola

Stručná charakteristika:
Návštěvníkovi restaurace na návsi v Bítově musí být už podle názvu jasné, že je v rodinném podniku. Tesařovi svou provozovnu s restaurací, kavárnou a penzionem vybudovali z rodinného domu ve vsi poblíž vranovské přehrady. Klientela se tak rekrutuje v letní sezoně z návštěvníků regionu, mimo ni pak především z domácích, či chatařů z okolí. Ti si mohou pochvalovat domácí kuchyni, Tesařovi už nyní lákají na druhý týden v listopadu. Od sedmého do patnáctého tu totiž nabídnou Martinské menu s tradiční husou a martinskými rohlíčky. Denně tu ale hladový pocestný dostane vybrat se široké škály jídel, včetně třeba vegetariánských zeleninových řízečků nebo naopak selských kotlet se slaninou a vejcem.


Otevírací doba: denně mimo pondělí od 9.00
Pivo: Krušovice 11° 20,– Kč, Pilsner Urquell 12° 30,– Kč
Nealko: Nealko Budvar 0,5l 20,–Kč; sortiment Pepsi–Cola
Víno: Vinařství Líbal – 0,75l – 120,– Kč
Káva: Asim
Teplá jídla: od 49,– do 159,–
Speciality: např. zapékané medailonky s brusinkami
Menu: ne
Kuřácké prostředí: ano i ne
Cigarety v prodeji: ano
Zahrada: ano
Záchody: čisté
Web: www.utesaru.cz
Vážení čtenáři, do hodnocení restaurací a hospod na Znojemsku se můžete zapojit i vy! Stačí dát vybrané restauraci či hospodě hlas v pravém horním sloupci stránky.
Hodnocení probíha jako ve škole: 1 - nejlepší, 5 - nejhorší.
Na konci roku výsledky u každé restaurace nebo hospody zpracujeme a vyhlásíme tu "nejoblíbenější".

Autor: Daniel Smola

Ohodnoťte bítovskou restauraci U Tesařů

1

61 %

2

18 %

3

4 %

4

7 %

5

11 %

Hlasovalo: 28

Anketa byla ukončena

Místo události:
25.10.2009 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Hokejisté Přerova (ve žlutém) v přípravě proti Orlům Znojmo.

Orli si na Zubrech smlsli. Přerov dostal od Jihomoravanů „bůra"

Architekti chtějí zaujmout vinaře. V krojích.

Architekti chtějí zaujmout vinaře. V krojích

Více nehod motorkářů v kraji: letos již čtyři mrtví, přibylo i zraněných

Jižní Morava – Horké léto a vášeň pro rychlost plní jihomoravské silnice motorkáři a policejní statistiky novými záznamy o dopravních nehodách. Poslední s tragickými následky vyšetřovali policisté devátého srpna u Čejkovic na Hodonínsku.

Výměny žížal? Nadšenci se navzájem hledají na mapě

Jižní Morava - Kromě třídění odpadu začali lidé v domácnostech používat žížalí kompostéry. Vznikla i mapa, díky které se mohou navzájem kontaktovat. Zapojili se nadšenci na Znojemsku a Hodonínsku.

Reakcí na bodnutí přibývá. Hmyz útočí i na lékaře

Brno /ANKETA/ - Nejprve pobodali sršni mladého muže, poté zaútočili na dvě posádky záchranářů a kolemjdoucí. Scéna jako z hororu se odehrála v neděli večer v brněnské Bystrci. Výjezdů k lidem, u nichž se projeví alergická reakce na bodnutí včelou, vosou či sršněm, je podle odborníků v létě výrazně více.

Pěstujeme olivy

I u nás se dají vypěstovat olivovníky. Můžete je mít i doma, vždyť naprosto nejlepší pro naše podmínky je jejich pěstování v květináčích. A tak se jich nebojte a pojďme společně na to.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení