„Jsem samouk a nejčastěji ke mně chodí zákazníci, kteří už předem ví, co chtějí . Jediná věc, kterou nedělám, jsou portréty,“ říká Korecký. Pokrok v tetování jde hodně dopředu. „Tetování vymysleli indiáni. Používali více způsobů, například tetovali jehlami. Ale ve studiích se nejvíce používají strojky,“ upřesňuje tatér. V oboru pracuje po složení zkoušek od roku 2002. Zákazník má možnost vybrat si tetování barevné nebo stínované.

„Mně se nejvíc líbí černé stínované. Třeba na ženském boku, když má hezké tělo. Taky za mnou přišli dva klienti, kteří si chtěli nechat vytetovat kříž na čelo. Dnes běhají po světě s tímto znamením. Je to pak těžké a nákladné odstranit je,“ s úsměvem popisuje tatér. Do studia chodí lidé všech věkových kategorií s nejrůznějšími přáními. „Mým nejstarším zákazníkem je sedmaosmdesátiletý pán z Rakouska, který si nechal přes celé rameno vytetovat znak vodnáře. Vsadil se s chlapama v hospodě,“ usmívá se tatér.

Už tetoval i obličej. „Na tom jsem pracoval několik hodin. Byla to velká piplačka. Jsem rád, když lidé naznačí alespoň téma. Je někdy těžké dělat tetování, když nevíte, zda se dotyčnému více líbí ornamenty, nebo něžné květiny,“ říká tatér. Nikdy mu prý ale zatím nikdo nepřišel vynadat, že práci odvedl špatně. „Zaměstnání mě baví. Kdyby mě to nebavilo, tak bych to nedělal. Určitě bych se pro tetování rozhodl znovu,“ dodává.