Letní sezonu, kdy se lidem zpřístupní i venkovní bazény, odstartují v pátek šestnáctého června. „Cirkusový program nabídne mimo jiné focení se zvířaty či křest malého tygra, jehož jméno vyberou sami návštěvníci,“ prozradila Blanka Marková z marketingového oddělení Aqualandu Moravia.

Vstupenku z akvaparku pak lidé mohou použít i na pětačtyřiceti minutové cirkusové vystoupení, pro vstup do cirkusového ZOO nebo jako slevu sto korun na večerní dvouhodinové představení. To bude třikrát týdně a krátká cirkusová vystoupení každý den.

Zahájení sezonyS letní sezonou otevřou v pátek 16. června od 9.00 hodin v akvaparku i venkovní atrakce Abyss a Boomerango. V programu vystoupí hadí muž, žonglérka, dále bude křest tygra a koncert zpěváka Davida Deyla. Vstup pro tento den je za 166 korun.

Cirkus bude navíc otevřený pro všechny zájemce, takže jej mohou navštívit i turisté, kteří budou kolem třeba jen projíždět. „Do Aqualandu párkrát za rok jedeme. Pokud to bude teď i s cirkusem, tak o to víc se těším,“ plánovala návštěvu například Lenka Donné z Hustopečí na Břeclavsku.

Po celé léto plánuje akvapark i další akce ve spolupráci se zábavním vědeckým centrem Vida a Hvězdárnou a Planetáriem Brno. „Lidé se mohou těšit na pozorování Slunce, netradiční pokusy a vědeckou manéž,“ vyjmenoval ředitel vodního světa Petr Pavlacký.