Jak dlouho se kruhy v obilí zabýváte a proč?

Je tomu letos už šestnáct let, kdy mne naprosto pohltila  energie, záhada a zároveň jasná zpráva od jiných hvězdných národů nám lidem na Zemi. Zanechal jsem výhodné práce na vídeňském magistrátu a plně se ponořil do výzkumu, mapování a zkoumání těchto kruhů, které se náhle objevují na celém světě. Mimochodem Česko je po Anglii na druhém místě.

Podařilo se už někomu získat důkaz o tom, kdo, jak a proč vlastně tyto obrazce vytváří?

Ano, dokonce je o tom zmínka i ve výborném dokumentu Mayský kalendář a kruhy v obilí, který najdete i na stránkách www.harmoniezivota.com. Jakým způsobem a kdo nám tyto zprávy vtisknuté do rozlehlých polí zasílá, nám však z hlediska vědy není stále jasné. Skutečnost je ta, že vždy během krátké doby, třeba minuty či hodiny, se objevují tak složité a překrásné obrazce o velikosti i několik stovek metrů, že je zcela nemyslitelné, aby se to podařilo nějakým lidem. Dokonce dešifrované zprávy, které nám byly zaslány během posledních let, jasně hovoří o tom, co nám naši vesmírní bratři chtějí sdělit.

Přesto je lidem předkládána verze o vtipálcích, kteří se vytvářením takových kruhů baví.

Samozřejmě, vždyť je to logické. Přece nebudete čekat od lidí, kteří ovládají materiální svět, jeho zdroje a teď se jim daří ovládat i lidské vědomí, že budou mluvit pravdu. Já však věřím, že čas, který byl vymezen tomuto druhu energie, končí a právě nastává čas probuzení. O tom nás především informují zprávy zakódované do kruhů v obilí od našich přátel z vesmíru.

Kromě filmu přivezete do Znojma také řadu fotografií a materiálů.

Ano, v areálu Vodárny bude instalována výstava více jak sta překrásných reprodukcí a fotek obrazců. V některých formátech si je budou moci účastníci i zakoupit a pověsit třeba ve svých domovech, kancelářích a na pracovištích. Ta síla a krása, pocházející z nekonečného zdroje, je nesmírná.

JITKA MIKULÁŠKOVÁ
Autorka je pořadatelka Slavností Harmonie