Osobně zvučil ještě v loňském roce v dnes už neexistujícím klubu Exit kapelu Katapult revival. „Bylo to tam malé a trochu zvláštní. Ale originální. Nevýhodou byla okna do ulice," konstatoval známý zvukař.

Proč klub Exit skončil, zatím není jasné. Jeho provozovatel Lubomír Čapka v pondělí nebral svůj mobilní telefon.

Ještě před Exitem do stejných prostor chodili lidé do klubu s názvem Restart. Provozovala ho Lucie Tesařová. „Byla jsem tam asi rok a půl a pak jsme skončili, protože majitel požadoval vyšší nájemné. Kluby, které dosud fungují, jsou každý zaměřený na něco jiného. Navíc nejznámější Gogo má opravdu kus historie za sebou, a je tedy zavedený," řekla Tesařová.

Jak dodala, další klub ve Znojmě má šanci fungovat. „Chtěli jsme udělat něco jiného a zvát hlavně místní kapely. Myslím si, že takový klub ve Znojmě určitě chybí a může být úspěšný," dodala Tesařová s tím, že ve svém klubu například vůbec nevybírala vstupné.

Ve Znojmě je nyní čtveřice hudebních podniků. Nejstarší a nejznámější je Gogo klub v Pražské ulici. Jeho šéf Michal Stoklas tvrdí, že provozovat zařízení takového druhu není jen tak. „Jsem tady v nájmu. Na chleba mám, ale abych si z tohoto podnikání koupil mercedes, to tedy ne," svěřil se už dřív Stoklas.

Gogo funguje už téměř čtvrt století. „Koncerty pořádáme výhradně o víkendech. Pátky bývají party, soboty patří živým kapelám. Třeba tento pátek přijede Urban Robot, což je špička české reggae scény plus MessenJah. Sobotu mají pod palcem kluci z agentury Happy Mutant. Bude tam rakouská kapela Maira z Vídně a místní bratři Chlumští se svým projektem The Queues," přiblížil nejbližší program Stoklas.