Sama Iveta Hlobilová podotkla, že cena patří všem, kdo jí pomáhají. „Nyní mám velkou radost z výtěžku Kabelkománie. Na velikonočních trzích se nám totiž podařilo zpeněžit darované kabelky za bezmála devadesát tisíc korun. Děkuji všem, kdo se zapojili, i městu Znojmu za to, že poskytlo stan pro Kabelkománii," podotkla Hlobilová. Peníze poputují Nadaci pro transplantaci kostní dřeně.

V sobotu navíc organizuje akci nazvanou Kopeme za Denise. „Hledáme dárce pro konkrétního nemocného člověka. Přímo na stadionu se budou moci zájemci zapsat do registru kostní dřeně, a to mezi jednou a pátou hodinou odpolední," pozvala Hlobilová.

Nejen její snažení lidé ocenili. Díků se dočkal i divadelní soubor, mecenáši či organizátoři akcí pro děti. Dětský domov děkoval trojici nezištných organizátorů akcí pro děti Lence Valterové, Haně Toiflové a Josefu Ráčkovi. Rodinné Centrum Maceška dárci financí Radimu Mikulenkovi, Markéta Kalinová režisérce Martině Výhodové za inscenace her Voskovce a Wericha, Leona Jelínková neúnavným organizátorkám Dagmar Entlerové a Pavlíně Veselé. „Spolek Konipaska doktoru Milanu Podlipnému za materiální pomoc domácí hospicové péči a Dětské centrum mnohaletým donátorům Romaně Čurdové a společnostem DEK stavebniny a Pegas Nonwovens," vyjmenoval Výmola.

nominovaní Lenka Valterová, Hana Toiflová a Josef Ráček
Radim Mikulenka
Martina Výhodová
Dagmar Entlerová a Pavlína Veselá
Iveta Hlobilová
Milan Podlipný
Romana Čurdová, společnost DEK stavebniny a Pegas Nonwovens