Biblický příběh o narození Ježíše ztvárnili Lucie Mudrychová (jakožto Josef) a Matyáš Willmann (jakožto Marie). Díky perfektnímu vybavení zvukaře měly některé postavy na hlavě i přenosný mikrofon - což si například Panna Marie neuvědomila, a tak jsme se dozvěděli, že jí (mu) padá podprsenka… sál vybuchl smíchy. Závěrečná písnička dětí z celé školy probudila děti i z diváků v hledišti, původně zamýšlený vzkaz ve zmačkaném papíru "Veselé vánoce", který (vhožen do hlediště) měli rodiče chytit a rozbalit, téměř všichni pochopili jinak, s úsměvem se zvedli ze židle a házeli zpět na jeviště. A tak se v divadle rozběhla pořádná koulovačka papírovými koulemi - doufám, že příště bude více koulí!

Ve Znojmě připravili hudební vystoupení i ohňostroj. Poslední noc roku pak v centru města patřila soukromým a spontánním oslavám.
Oslavy se ve Znojmě neobešly bez pyrotechniky

Na závěr bych ráda poděkovala všem pedagožkám, jelikož za tři měsíce vymyslet a uskutečnit úžasnou choreografii s hromadou dětí není snadné. A proto za Sdružení rodičů smekám, (utírám slzy dojetí, bylo to moc krásné) a posílám obrovské díky všem pěti milým dámám ze ZŠ Suchohrdly (paní učitelce Chalabalové, paní učitelce Holešové, paní učitelce Pelánové, paní učitelce Beranové, paní učitelce Juříkové) a oběma dámám vychovatelkám (paní vychovatelce Tejkalové a paní vychovatelce Vítámvásové). Dámy, děkujeme!!!

Hana Geržová