„Školní bar máme otevřený každý všední den od sedmé hodiny ranní do jedné hodiny odpolední. Zákazníci z řad žáků, zaměstnanců i široké veřejnosti využívají možnosti posadit se na vysoké barové židle a přímo u baru sledovat přípravu své objednávky, někteří zase preferují posadit se za stolečky, kde je obslouží naši kuchaři-číšníci. Velkým ranním hitem jsou v současné době míchaná či sázená vejce. Škála zhotovených pokrmů je opravdu široká.
Tvoření moučníků a dezertů žáky opravdu baví, jejich zápal při práci a tvořivý duch se promítají do každého zhotoveného pokrmu, což se samozřejmě projevuje na kvalitě, vzhledu a výborné chuti produktů,“ přiblížila práci svých svěřenců Zdeňka Doubková, učitelka odborného výcviku.
Přijměte pozvání do našeho školního baru. Přijďte potěšit své chuťové buňky. Naši gastronomové se na vás těší!
Autorkou textu je Zdeňka Doubková a Ludmila Karpíšková, SOU a SOŠ SČMSD Znojmo, s.r.o.