Řez révy prováděli podle pravidel, která jsou platná pro mezinárodní soutěže. Jedná se o kombinovaný řez na jeden tažeň a jeden záložní čípek na keřích ve středním vedení. Je zde také vymezen čas dvacet minut.

Nejlépe se s podmínkami, čistotou a kvalitou vypořádal žák oboru Agropodnikání Karel Auer, který získal 113 bodů. Na druhém místě skončila Kateřina Dubnová se 111 body a na třetím místě skončila Kateřina Čurdová se 110 body.

Žáci si na Přímce vyzkoušeli přijímačky na nečisto.
Přijímací zkoušky nanečisto aneb Kdo je připraven, není překvapen!

Všem žákům děkujeme za předvedené dovednosti a přejeme čtyřem nejlepším, kteří postoupili na soutěž řezu révy vinné do Valtic, aby dosáhli co možná nejlepšího úspěchu.

Radovan Besednjak