Sedm z nich jeho běsnění nepřežilo. Krátce po masakru se na sociálních sítích objevil snímek pořízený z monitoru ostrahy, na kterém byla těla některých obětí. Jak se fotografie na sociální sítě dostala, není jasné. 

Ilustrační foto.
Koronavirus, povolení testovat dostala i laboratoř Agel v Ostravě

„Jak jsme již dříve zveřejnili, uvedená fotografie byla pořízena policistou Městského ředitelství policie Ostrava v rámci přijímaných opatření a prováděného šetření k danému skutku,“ uvedla Pavla Jiroušková z moravskoslezské policie a dodala:

„Odborem vnitřní kontroly Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje nebylo šetřením zjištěno, že by se konkrétní policista v souvislosti s pořízením fotografie dopustil protiprávního jednání.“ 

Toho, kdo fotografii zveřejnil na sociální síti, policie nevypátrala. „Nepodařilo se zjistit, jakým způsobem fotografie unikla na sociální sítě, a osobu, která ji zveřejnila,“ doplnila Jiroušková. 

Roman P. u ostravského soudu s pouty na rukou i nohou v doprovodu vězeňské eskorty.
Ostravský hrabě Monte Christo odešel zklamaný. Odvolací soud mu zpřísnil trest

K tragické události došlo vloni 10. prosince. Vitásek procházel kolem několika čekáren. Z nelegálně držené pistole začal střílet tam, kde bylo nejvíce lidí. Motivem mohla být nespokojenost s přístupem lékařů k jeho problémům.

Podle dostupných informací trpěl utkvělou představou, že má rakovinu. Domníval se, že mu lékaři nevěnují dostatečnou pozornost. 

Gólman Baníku Jan Laštůvka likviduje tutovku kapitána Sparty Bořka Dočkala.
Gólman Baníku Laštůvka po výprasku od Sparty: Na hřišti jsme působili divně