VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Diskuse:

Beránek nebo kuře s nádivkou. Deník Rovnost přináší čtyři velikonoční recepty

Brno /INFOGRAFIKA/ - Ke svátkům jara neodmyslitelně patří také dobré jídlo. Deník Rovnost oslovil šéfkuchaře brněnské restaurace U Dřevěného stolu Jiřího Dlapku, který pro čtenáře připravil čtyři recepty na jídla, která nesmí chybět na žádném svátečním stole.


Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

https info

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT