Fotbalistům 1. SC Znojmo jarní část sezony v Moravskoslezské fotbalové lize vychází. Celek z města nad řekou Dyjí ve druhé polovině ročníku 2021/2022 pětkrát zvítězil, podařilo se mu stabilizovat v rámci soutěžní tabulky a zachránit tuzemskou třetí nejvyšší soutěž.

Fotbalista Matěj Částek je právem Kanonýrem Deníku. První květnovou sobotu vstřelil hráč "béčka" Jevišovic - Mikulovic pět branek v utkání proti Dyji.
Kanonýr Částek čekal v Dyji s pětigólovou salvou do druhého poločasu

MSFL však podle informací Deníku Rovnost ve druhém největším městě Jihomoravského kraje pravděpodobně po letošní sezoně skončí. Managment 1. SC Znojmo FK jedná s oddílem FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice o předání licence. "Chystaná fúze už je podepsaná. Znojemské oprávnění na třetí ligu má převzít Náměšť nad Oslavou," řekl Rovnosti zdroj blízký Náměšti. Nepřál si být jmenován, redakce však jeho jméno zná.

MMA zápasník Jiří "BJP" Procházka nastoupil v září televizním fotbalovém zápase za rodné Hostěradice. Na duel tehdy přišlo šest stovek diváků.
Hostěradickým fotbalistům zajistil nejvyšší návštěvu v okrese bojovník Procházka

Mančaft Náměšti v současnosti nastupuje v krajském přeboru Vysočiny. Podle předsedy tamějšího oddílu Jana Jabůrka stále probíhají schůzky. "Byl jsem fyzicky na dvou zápasech Znojma. Komunikace trvá. Netroufám si to požadovat za uzavřené, ale asi na tom pravdy něco bude. To je tak všechno, co k tomu mohu říci," reagoval Jabůrek.

Oboustranná setkání potvrdil i místopředseda a sportovní manažer 1. SC Jakub Prokeš. "Jednání skutečně proběhla, ovšem nechci se k tomu nyní vyjadřovat. Ještě je brzy," uvedl Prokeš.

Tasovičtí fotbalisté (v bílém) porazili ve 21. kole divize D "béčko" brněnské Zbrojovky těsně 1:0.
Tasovičtí proměnili z pěti tutovek jednu a porazili B-tým Zbrojovky

Jasno o budoucím setrvání třetí ligy ve Znojmě bude na začátku června. "Uzávěrka přihlášek na sezonu 2022/2023 je 6. června. Ze strany Znojma nebo Náměště nad Oslavou nám prozatím nic nepřišlo," osvětlil sekretář Řídící komise FAČR pro Moravu Radek Šindelář.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...