Před více než třemi stovkami diváků šli hosté do vedení, jako první, když ve dvacáté minutě propálil Jakub Pazdera gólmana Polné Čermáka. "Hned za minutu měl na kopačce druhou branku Vašina, ale trefil jen břevno," hodnotil trenér Tasovic Václav Dvořák.

Fotbalisté Práčí (modří) remizovali doma 1:1 v prvním jarním kole okresního přeboru s B-týmem Moravského Krumlova.
OBRAZEM: Začal okresní přebor! Práče remizovaly s B-týmem Krumlova

Sokolové však v klidu do šaten neodešli. "Další příležitosti skončily buď těsně vedle, anebo je zlikvidoval domácí brankář. Když už to vypadalo, že půjdeme do kabin s jednobrankovým vedením, tak domácí po dlouhém autu dokázali stav srovnat," dodal kouč TJ.

Znojemští fotbalisté (modří) poprvé na jaře vyhráli. Na pažitu Blanska zvítězili 4:0.
Znojemští poznali poprvé na jaře radost z výhry. Z Blanska vezou tři body

Jeho svěřenci však po změně stran nevymáčkli ze hry více. "Ve druhé půli už nebyla naše útočná fáze tak kvalitní, abychom soupeře dokázali přehrát a vytvořit si gólové šance. V nervózním závěru už jsme si nedokázali vytvořit brankovou příležitost a tak zápas skončil konečnou remízou," krčil rameny Dvořák.

Fotbalista 1. SC Znojmo Adam Tkadlec (v modrém) přišel na jih Moravy na hostování ze druholigové Chrudimi.
Záložník Tkadlec přišel do Znojma nabrat herní praxi

Další duel sehrají tasovičtí fotbalisté doma již v neděli, kdy od půl čtvrté odpoledne přivítají skvadru Bystřice nad Pernštejnem.

Polná - Tasovice 1:1
Poločas: 1:1. Branky: 44. Voráč - 20. Pazdera. ŽK: 4:1. Rozhodčí: Malimánek - Jahoda, Paulík. Diváci: 310.
Polná: Čermák - Voráč, Štohanzl, Kazlou, Pavlas, Vrba (77. Drápela), Čížek, Haala, Pecina, Holub (77. Sobotka), Cseh. Trenér: Ján Kubík.
Tasovice: Koukal, Fukal, Švarc, Blahoudek, Hrazdílek, Pacula, Vašina, Odehnal, Švejkar (72. Daniel), Horáček, Pazdera. Trenér: Václav Dvořák.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...