I díky němu tehdy sokolové porazili domácí IE Znojmo 3:1. Vše ale mohlo být jinak. V kalendáři se psalo datum 19. dubna 2008. Fukal jako brankářská dvojka nastoupil za zraněnou jedničku Vítězslava Trmala.

Fotbalisté Znojma (modří) porazili v předposledním domácím kole MSFL tým Uherského Brodu 4:1.
Fotbalisté 1. SC dobyli čtyřikrát svatyni Uherského Brodu a zachránili MSFL

Nynější gólman Dyjákovic na situaci rád vzpomíná. "Takových momentů ve fotbalové kariéře není mnoho. Pamatuji si to velmi dobře . Běžela zrovna padesátá minuta utkání a já jsem vykopával dlouhý balón. Odrazil se na šestnáctce, přeskočil hostujícího brankáře a skončil v síti," líčí i po letech Fukal.

Zdroj: Lubomír Budný
Vloni proběhl závod Supermoto v Moravském Krumlově poprvé. Letos tam azyl najdou pořadatelé podruhé.
Ulice Moravského Krumlova po roce znovu ožijí motorsportem

Strážce svatyně nastupuje v posledních letech v dresu SK AJAX. Jeho celek drží stabilně v tabulce skupiny A III. třídy přední příčky. Pětatřicetiletý borec doposud svůj triumf nezopakoval. "Od té doby nic takového nebylo, ale jako brankář jsem dával nějaké góly ještě za dorost, a to třeba z penalty," vzpomíná gólman.

Fotbalisté Tasovic (světle modří) deklasovali ve 24. kole divize D tým Břeclavi 6:4.
Tasovice vyvařily z jasné výhry nad Břeclaví bramboračku. Navíc jim končí trenér

Povoláním silomistr zažil díky jedinečnému momentu i slavné chvíle. Tasovický klub poslal video do rubriky Borec na konec, která je součástí Sportovních novin na televizi Nova. "Pět minut slávy ve vysílání mě stálo padesát nanuků pro spoluhráče," uzavírá Fukal.