Po tom, co se svými šesti kamarády v týdnu pobavil fanoušky koncertem ze studia Taurus Records kytaristy Evžena Hofmanna, následně i vlastním živým vysíláním, ujal se o víkendu Krajčo ovladače Play Stationu a vyzval příznivce v oblíbené fotbalové hře FIFA 20.

O zájemce nouzi neměl. V prvním utkání nejprve porazil jedenáctiletého kluka Mirka a jeho Borussii Dortmund 2:0, poté si smlsnul na dalším fanouškovi a Viktorii Plzeň 6:1 a pak se vytasil s vítězstvím nad pražskou Spartou 7:2.

Antonín Barák se raduje z první branky v dresu Lecce.
Fotbalista Barák je v Itálii v karanténě: Domů nás nepustí. Tréninky jsou divné

Zajímavostí je, že Krajčo musí ve virtuální fotbalové hře nastupovat v dresu jiného klubu z hlavního města – Slavie, nikoli za jeho oblíbený Baník Ostrava. „Padl i dotaz, proč nehraju za Baník. Hrál bych, ale Baník ve Fifě není a chci hrát za český tým,“ vysvětlil na instagramu.

„Ale řeknu panu Brabcovi, ať s tím něco udělá,“ usmál se Krajčo, kterému však evidentně celek z Edenu svědčí.

Další bitva mu však po třech vítězstvích už nevyšla, když tentokrát na protihráče hájící barvy Sparty nestačil v poměru 1:2. "Už na mě došlo, první prohra… Porazil mě Martin z Českých Budějovic," napsal na sociální síti Richard Krajčo.

Zatím má tedy bilanci tří vítězství a jedné porážky. O tom, jak by se mu vedlo s mužstvem kouče Luboše Kozla, se však lze jen dohadovat…

Letní kulturní festival Hrady CZ v podhradí Kunětické hory.
VIDEO: Krajčo zahájil boj s koronavirem: koncertuje po síti!
Cristiano Ronaldo.
Ronaldo bojuje proti koronaviru. Z hotelů udělá nemocnice a zaplatí léčbu