V sobotu od půl čtvrté odpoledne se Sokol pokusí přidat další body do tabulky na hřišti pátého Hodonína, který v předešlém domácím duelu rozstřílel Žďár nad Sázavou 6:0. V prvním vzájemném utkání ovšem Tasovice zvítězily jasně 3:0. „Nechci to zakřiknout, ale proti Hodonínu se nám vždycky docela dařilo a sbírali jsme body," věří Paul.

V podzimním střetnutí se sedmadvacetiletý středopolař střelecky prosadil dvakrát. „Bylo by hezké, pokud se nám podaří navázat na předchozí utkání a zase dát tři góly, ale asi bude vypadat trochu jinak. Myslím, že trenér zvolí jinou taktiku. Náš cíl bude stejný jako v Otrokovicích, kde jsme nechtěli prohrát a povedlo se," připomíná remízu 2:2 z minulého kola.

Tasovičtí jsou v tabulce třináctí a získali třicet bodů. Paul si ale ještě nemyslí, že taková meta stačí k jistotě záchrany. „Prohlížel jsem si tabulky z posledních čtyř let a ještě nějaké body musíme uhrát. Vidím to na čtyřiatřicet, takže máme čtyři zápasy na čtyři body," odhaduje. „Pořád chceme výš, když třeba dvakrát vyhrajeme, můžeme skončit i desátí," burcuje tým.