Začátek měli přitom Jihomoravané vydařený. Už ve čtvrté minutě překonal Patrik Bogner křižnou střelou domácího gólmana a hráči Bohemians se dlouho nemohli dostat do tempa.

Ve hře je udržovaly jen tradičně nebezpečné standardní situace a právě po jedné z nich padla i vyrovnávací branka. Zkušený Martin Cseh se hlavičkou nemýlil a vlil svému týmu novou krev do žil. Pražané poté byli aktivnější a ještě do poločasu strhli vedení na svou stranu. Na 2:1 skóroval Roman Artemuk.

Bohemians 1905 – Znojmo 4:1 Poločas: 2:1. Branky: 32. Cseh, 44. Artemuk, 67. Fotr, 87. Grohmann – 4. Bogner. ŽK: 56. Kostka. Rozhodčí: Kotalík – Dobrovolný, Antoníček.
Sestava Znojma: Konvalina – Sokol, Pokorný, Kozynets, Z. Hříbek (46. J. Kříž) – Alaca, Nehyba (K), Landšperský, Lkiya, Bogner – Dedič (61. Garčic).

Ve druhém dějství už Znojmo odpadlo a dobrý výkon z první půlhodiny zápasu tak přišel vniveč. Domácí hráči pohodlně přidali ještě dvě branky. Nejprve přesně mířil Adam Fotr a hřebíček do rakve zatloukl Jihomoravanům chvíli před koncem Jakub Grohmann. Prohra mohla být ještě větší, Znojmo však už tradičně podržel gólman Jakub Konvalina.

Na mladé znojemské hráče čeká derniéra s podzimem v neděli. Od půl druhé odpoledne hostí na svém hřišti České Budějovice a pokud vyhrají, mohou je v tabulce předskočit.