Znojmo v prvním poločase nepotvrzovalo papírové předpoklady a se svým soupeřem prohráválo od patnácté minuty o gól a to zaslouženě po brance Petra Zapalače. Domácí udělali na startu druhé půle dvě změny v sestavě.

Ta sice začala z obou stran hodně opatrně, s množstvím faulů na obou stranách. Poté však přišly i šance a góly. Po hodině hry se dočkal domácí celek, který šťastným gólem vyrovnal Ledecký a následně byl i lepším mužstvem na hřišti. Dlouho však nedokázal využít žádnou šanci, v té největší trefil Cihlář tyč. Když to už vypadalo, že se oba soupeři rozejdou smírně, přišel nastavený čas, ve kterém se Frýdku nepodařilo odkopnout míč do bezpečí, a přišel trest v podobě druhé inkasované branky, kterou zařídil Dreksa.

Znojmo tak po výhře 2:1 udrželo jedenácté místo a ve středu se představí v Karviné.

26. kolo druhé fotbalové ligy:

Znojmo – Frýdek-Místek 2:1 (0:1)

Branky: 61. Ledecký, 90.+2 Dreksa – 15. Zapalač.

Rozhodčí: Machálek – Vysloužil, Peřina.

ŽK: Cihlář – Mehremič, Mihalek.

Diváci: 373.

Sestavy:

Znojmo: Ilizi – Hříbek, Dreksa, Svozil, Odehnal (46. Levai) – Pázler (66. Helísek), Cihlář, Nepožitek, Lacko, Okleštěk – Žondra (46. Ledecký). Trenér: Grmela.

Frýdek-Místek: Mihalek – Ilko, Reintam, Literák, Švrček – Vaněk (79. Ďuriška), Mehremič, Židek, Zapalač (88. Matůš) – Talián, Staško (85. Jurišič). Trenér: Orel.