První poločas byl ještě vyrovnaný, když čtyři minuty před přestávkou otevřel skóre Adrian Čermák, za tři minuty však z pokutového kopu srovnal znojemský útočník Jakub Teplý. „První poločas byl jakž takž, ale druhý špatný. Dostali jsem zbytečné góly, trápí nás defenziva,“ uznal po druhé prohře znojemský sportovní ředitel Michal Sobota.

Orli Znojmo - HC Bolzano.
Hokejisté Znojma nechali nakonec výhru Bolzanu

FC MAS Táborsko - 1.SC Znojmo FK 4:1 (1:1)

Branky: 41. Čermák, 71. Pfeifer, 77. Hasil, 84. Klusák – 44.Teplý (pen.).
Rozhodčí: Dubravský – Caletka, Lakomý.
Táborsko: Němeček – Kodad (55. Březina), Navrátil, Hasil, Šandera - Kučera (60. Kopřiva), Čermák, Traore (45. Pfeifer), Prošek (45. Frýdek) – Musiol (65. Klusák), Schramhauser (45. Vozihnoj).
Znojmo – I. poločas: Buček – Helísek, Dramé, Cheredea, Cihlář - Moravec, Andrejić, Lacko, Ordoš - Marciuš, Teplý. II.poločas: Atanackovič – Krčík, Avdić, Malár, Mudra – Martínek, Kučera, Mičola, Hlůže - Štrombach, Beganović.

Táborsko se rozjelo dvacet minut před koncem zápasu a o jeho výhře rozhodly tři branky z kopaček Lukáše Pfeifera, Karla Hasila a Davida Klusáka. „Za prvé jsem rád, že se nikdo nezranil, protože tady byla spousta osobních soubojů. Za druhé, že jsme opět vyhráli výsledkem 4:1. Máme skóre 8:2 po dvou zápasech. Za třetí, kluci velmi dobře absorbují zátěž. Ale stále je to jen příprava, nesmí být nikdo zraněný. Je tu vidět jedna věc výrazně, že kluci zachovávají, co po nich chceme v defenzivě a jsou dobří. I nadstavba do ofenzivy se daří, z čehož máme radost. Všichni se jeví velice dobře, pracují a chtějí se zlepšovat. Tohle je šance, jak se zlepšit jako tým a udržet druhou ligu v Táboře,“ uvedl trenér vítězů Petr Mikolanda.

Znojmo nasadilo dvě čerstvé posily z Balkánu. První půli s kapitánskou páskou odehrál útočně laděný Chorvat Marko Marciuš, druhou půli chytal švédský brankář se srbskými kořeny Marko Atanackovič. Chorvatský záložník Ed Kevin Kokorovič, se kterým se vedení kubu v pátek také dohodlo, do zápasu nezasáhl.

Po přestávce oblékl znojemský dres také bývalý hráč Ostravy Slavie nebo francouzského Brestu a vicemistr světa do dvaceti let z Kanady 2007 Tomáš Mičola. „Je to volný hráč, chtěli jsme zkusit, jak vypadá, ale přišel bez tréninku na zápas. Uvidíme, co dál,“ doplnil Sobota.

Tragický požár rodinného domu v Oleksovicích, při kterém zahynuly tři malé děti.
Spekulace lidí se potvrdily. Viník požáru, při kterém uhořely tři děti? Přímotop

Skupinu C v Líšni uzavře středeční duel mezi Nitrou a Znojmem, který začíná v půl jedenácté dopoledne. Jihomoravané potřebují zlepšit defenzivu. „S Táborskem byl největší problém v našich individuálních chybách, hlavně ve druhé půli jsme hráče nedostupovali a nereagovali na situace. Směrem dopředu jsme předvedli strašně málo. Nemělo by se to stávat. Předváděná hra zatím není podle našich představ,“ hlesl asistent znojemského trenéra Darko Šuškavčevič.