Hráčům vyčetl především přístup k duelu, hru bez zápalu a nasazení. „V našich hráčích nebyla absolutně žádná zodpovědnost, vypouštěli souboje, nevraceli se. Nepůsobili jsme jako jedno mužstvo a někteří si musejí uvědomit, že fotbal je kolektivní sport, kde jeden maká za druhého," zlobil se Vojvodík. „Takhle se hrát nedá. Je to jako fotbálek někde u domu, kde se jen útočí a zpět nikdo nemusí," dodal.

Třinec sice přivezl do Znojma čtyři hráče druholigového kádru, ale fotbalisty z áčka měli také domácí. „Přístup některých kluků byl opravdu špatný. Nechci je jmenovat, ale měli by si uvědomit, že hrají také o své místo v klubu. Mohli se předvést doma, před trenérem áčka, jenže to tam nebylo," přidal se zkušený zadák Roman Hříbek.

Znojemský celek vedl do duelu osmého kola Juniorské ligy s kapitánskou páskou, ale se svými spoluhráči také nic nezmohl. „Nechci po mladých řvát, spíš se jim snažím poradit. Každý se osobně musí zamyslet, co chce dělat, aby měl v dalším zápase jiný přístup," podotkl šestadvacetiletý Hříbek, který přiznává horší domluvu s mladými spoluhráči tureckého původu. „Komunikace je s nimi složitější, někteří nerozumí a když jim něco řeknu, jen mávnou rukou," doplnil.

Znojmu patří v tabulce Juniorské ligy až patnáctá příčka, ze sedmi zápasů si připsalo jen jednu výhru a dvě remízy. „Hráči se chovají tak, že se jim nemůže nic stát, když se ze soutěže nikam nesestupuje. Vidím to na nich, když nastupují do některých utkání. To mi vadí. Asi si neuvědomují, že hrají o další angažmá třeba ve druhé lize. Jestliže zápas odchodí, nikdo si jich nevšimne," kroutil hlavou Vojvodík.

Kapitán doufá, že si to s hráči vyříkají. „Trenér k tomu určitě ještě něco řekne a v kabině si to vyřešíme, ať už odehrajeme další zápasy lépe," přál si Hříbek, který si připsal i devět střetnutí v nejvyšší české soutěži.

Znojemský kouč chystá razantní řešení. Provětrá sestavu. „Nastanou určitě změny. Kdo si myslí, že má místo jisté, velice se plete. Vyberu si šikovné kluky z dorostu, kteří dostanou šanci. Když už máme prohrát, raději s perspektivními hráči, kteří budou makat a dají do toho srdce. Nechci ty, kteří si myslí, že jsou mistři světa," uzavřel Vojvodík.