A právě velký vichr panoval při sobotním přípravném duelu Znojma a slovenské Skalice, které skončilo bezbrankovou remízou. „Pořád vše ladíme k druhé části druholigové sezony. Stále pilně trénujeme a pomalu se začíná rýsovat sestava," líčí Odehnal.

Vítr sice v sobotu na Slovensku žádný gól nepřivál, zato přinesl hlavně v prvním poločase spoustu ostrých zákroků. „Je pravda, že se hrálo docela tvrdě. Slováci chvílemi bláznili a možná někdy zbytečně dohrávali souboje. Na druhou stranu nám takový herní styl pomohl k přípravě na ligu. Tam bude nasazení stejné," vyhlíží stabilní člen základní sestavy.

Sám si tvrdou hru nenechá líbit. „Trenér nám sice říká, že nejlepší recept je hrát na málo doteků a být chytřejší, jenže když mě protihráč okopává, vrátím mu to. Ne že bych hrál zákeřně, ale v souboji o míč si dám třeba trochu víc rameno," vypráví Odehnal.

První tým druhé ligy už opustili hráči na zkoušku. „Zatím to vypadá, že oproti podzimu větší změny v kádru nepřijdou. Možná jedna nebo dvě. I teď v sobotu už bylo vidět, že s klukama nějakou dobu hrajeme a docela nám to klapalo," pochvaloval si.

„Už tu nemáme tolik hráčů na zkoušku, takže šla vidět větší sehranost. Soupeř byl kvalitní, hodně důrazný. Nešlo o lehký zápas, do toho foukal nepříjemný vítr. S výkonem jsem byl spokojený. Utkání mělo své parametry, i když skončilo 0:0."
Radim Kučera, kouč Znojma
Zdroj: 1scznojmo.cz