Favorizované Znojmo se prosadilo už v osmé minutě, kdy se pěknou střelou trefil Stijepo Njire. Znojemští fotbalisté nastoupili v takřka kompletní sestavě, proti soupeři z nižší soutěže nenechali odpočívat mnoho opor. A na hřišti to bylo znát.

V 68. minutě navýšil vedení hostí na 2:0 Daniel Odehnal, který se po standardní situaci prosadil nadvakrát hlavou a dotlačil míč za tasovického brankáře Šebelu.

V samotném závěru utkání ještě domácí přece jen zápas zdramatizovali. Tři minuty před koncem základní hrací doby se trefil Zdeněk Mička.

Vyrovnat se však už domácím nepodařilo, naopak při snaze o vstřelení branky si Tasovice přestaly hlídat zadní vrátka a v nastavení ještě upravil skóre na konečných 3:1 Šimon Šumbera.

Znojemští fotbalisté se ve třetím pohárovém kole utkají s prvoligovou Vysočinou Jihlava. Tým z nejvyšší soutěže se přitom s postupem do další fáze nečekaně natrápil. Divizní Starou Říši zdolal tým z Vysočiny nejtěsnějším možným rozdílem 3:2.

Poslední středeční pohárový duel odehrály týmy Vyškova s Kroměříží, po remíze 1:1 vyšly penalty víc hostům.

Tasovice – Znojmo 1:3

Poločas: 0:1.

Branky: 88. Mička – 8. Njire, 68. Odehnal, 90+2. Šumbera.

Žluté karty: 77. Veselý – 84. Okleštěk.

Rozhodčí: Adámková – Nádvorník, Peřina.

Diváci: 620.

TJ Sokol Tasovice: Šebela – Hrazdílek, Mička ©, Blahoudek, Kirschner, Hrobař, Bula, Paul, Veselý, Lašák, Švarc.

1. SC Znojmo FK: Veselý – Mezlík, Cihlář ©, Šumbera, Nepožitek (63. Serenkov), Žondra (77. Hříbek), Okleštěk, Odehnal, Helísek, Ledecký (46. Lapeš), Njire.