Ve dvou zápasech čtvrtfinálové série jste s Klagenfurtem nastříleli dohromady již dvacet gólů. Není to na play off velké číslo?

Když se podíváte i na další čtvrtfinálové série EBEL, tak v nich také padá hodně branek. V neděli padl nový rekord sedmatřiceti branek za jedno čtvrtfinálové kolo, ale samozřejmě v play off mají být obrany nepropustné.

Druhý zápas s Klagenfurtem jste rozhodli až v osmaosmdesáté minutě. Co jste hráčům v přestávkách před prodlouženími říkal. Šlo ještě něco změnit při té únavě?

My jsme především chtěli ten zápas za každou cenu vyhrát, protože jsme ztratili ten ve Znojmě a když jsme to vydrželi už tak dlouho, tak jsme chtěli uspět. V závěru třetí třetiny jsme opět udělali hodně zbytečnou chybu, to se nesmí stávat.

V brance dostal tentokrát přednost Patrik Nechvátal, který předvedl několik dobrých zákroků, ale na druhou stranu pětkrát inkasoval. Byl jste spokojen s jeho výkonem?

Patrik odchytal dobrý zápas, ještě nejsme úplně rozhodnutí, kdo nastoupí do třetího zápasu. Oznámíme to těsně před zápasem.

Odehráli jste utkání s šesti obránci a na prodloužení naskočil navíc Martin Bača. V záloze máte další beky. Je to velká výhoda vzhledem k únavě?

Rozložíme dokonale síly. V pátek naskočí opět Bača, Klimíček a Jass. Uvidíme, co Pucher, kterého jsme nechtěli kvůli problémům s průduškami tahat do Klagenfurtu.

V Klagenfurtu jste hráli více fyzický hokej, byl to cíl?

Nesmíme se z tvrdosti soupeře posr… Klagenfurt postupně přitvrzuje, takže i když z toto plynou šarvátky, je to v play off potřeba.