Orlí naděje ve čtvrtfinálové sérii s budapešťským favoritem doplatily na úzký kádr. „Se soupeřem jsme vždy dokázali hrát vyrovnaný hokej dvě třetiny, ve třetí už i pod vlivem únavy přišly chyby a soupeř střílel góly," poznamenal Stromko.

Nedostatek hráčů trápil Orly celou sezonu. „Pořád jsme hráli na dvě a půl lajny. Hráči prostě nejsou, trpěl tím starší i mladší dorost a nejvíc v době, kdy se zápasy překrývaly. I trenéři Budapešti nás chválili, než nám došly síly," uvedl znojemský funkcionář.

Přestože i starší dorostenci cestovali k zápasům do zahraničí, zvýšenou únavu přejezdy neznamenaly. „Je to časově náročnější, ale autobusy jsou pohodlné a kluci dojeli až před stadion, většinou se vyspali. Všechny cesty jsou po dálnici, je to lepší než se kodrcat třeba do Liberce po okreskách," řekl Stromko.

Nižší počet hráčů prokázal u mladíků i pozitivní vlastnosti. „Hlavně bojovnost. Kluci se nevzdávali. I když jsme třeba dostávali hodně gólů, mnohdy se vyhecovali a dali o jeden víc než soupeř," pochválil vedoucí talentované znojemské hokejisty.

starší dorost Základní část: 3. místo ve skupině B (27 zápasů, 14 vítězství, 2 vítězství v prodloužení, 11 porážek, skóre 109:131)
Čtvrtfinále play off: MAC Budapešť – Orli Znojmo 6:0 a 8:1 Nejproduktivnější hráč: Patrik Bulín – 64 bodů (24 gólů + 40 asistencí)