A Znojemští začali od podlahy. Už ve třetí minutě rozjásal zaplněné tribuny znojemského stadionu Meidl, kterého impozantním způsobem našel Staněk.

Orli v tlaku neustávali a udělali dobře. Za svou snahu byli odměněni druhým gólem, který si do svých statistik připsal Tomáš Kolafa.

„Začátek se nám moc nepovedl. Jakmile jsme ale dali první branku, začali jsme hrát zodpovědněji a zlepšili jsme pohyb,“ ohlédl se za úvodní dvacetiminutovkou domácí kouč Jan Neliba.

Druhá část přinesla hodně bojovný a rychlý hokej, ale byli to právě znojemští dravci, kdo se mohl radovat z branky. Skvělou orientaci ve skrumáži prokázal kapitán Radek Haman a dal svému týmu tříbrankový náskok.

V závěrečném dějství vsadila Třebíč na totální ofenzívu. Šancí si vytvořila nespočet, ale Horčička dokázal všechny pokusy hostů zkrotit. Když pak přidal Plášek čtvrtý gól, bylo o zápase rozhodnuto.

„Naší lehkovážnou hrou jsme dovolili domácím dostat se do pohodlného vedení. Když to bylo už o tři branky, nebylo o čem diskutovat,“ zhodnotil třebíčský trenér Jaromír Šindel.

Statistika:
Orli Znojmo – Slavia třebíč 4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Branky: 3. Meidl (Staněk), 15. Kolafa (Meidl, Mojžíš), 32. Haman (Svoboda, Hořava), 53. Plášek (Svoboda, Haman).
Rozhodčí: Skoupý – Brabec, Chocholouš. Vyloučení: 15:15, navíc Obdržálek (TRE) 10 min. Využití: 1:0. Diváci: 2 343. Střely na branku: 46:33.
Orli Znojmo: Horčička – Hořava, Morava, Štach, Protivný, Kolafa, Mojžíš – Svoboda, Haman, Plášek, Havlík, Hradecký, Říha, Staněk, Meidl, Sojčík, Beroun, Barták.
Slavia Třebíč: Lev – Sedláček, Ostrčil, Sláma, Kania, Hrbáček, Koktan, Bulička – Káňa, Dolníček, Bartoš, Přibyl, Burian, Fila, Laš, Nahodil, Obdržálek, Čech, Zahradník, Látal, Kandela.