Znojmo v předešlých dvou duelech trápila především produktivita. Na gól spotřebovalo v průměru čtyřicet střel. „Musíme všechno cpát do brány a clonit brankáři, ne zbytečně rotovat v rohu, tím ztrácíme síly. Nesmíme se z předbrankového prostoru nechat vytlačit," nabádá pětadvacetiletý forvard, který v této sezoně zaznamenal jediný znojemský gól do sítě Klagenfurtu.

Orlům výrazně schází přísun gólů Romana Tomase či Coltona Yellow Horna, kteří je loni táhli. „V zápasech nevyužíváme stoprocentní šance. I když jsou teď oba zranění a jejich góly nám chybí, nemůžeme si říkat, že máme smůlu, musíme makat a změnit to. Snad se to brzo otočí," přeje si Bartoš.

Znojmo na elitní šestku, do které se chce dostat po základní části, ztrácí tři body. V případě výhry se tak na ni může dotáhnout, naopak klagenfurtského souseda z tabulky požene touha srovnat krok s Jihomoravany, na které z devátého místa ztrácí tři body. „První půlku jsme pokazili, teď už nesmíme rozdávat body a ztrátu konečně dohnat," říká před duelem Bartoš.

ADAM HAVEL