Jaké přezdívky mají členové kapely?
Pupek hraje na kytaru, zpívá a řve, Kuďas je dalším kytaristou. Jíťa výborně zpívá a Belmondo hraje na bicí. Já jsem Jaryk a jsem baskytarista..

Jak jste se dali dohromady?
Všichni členové kapely pochází ze Znojma, kromě zpěvačky. Někteří jsme i spolu chodili do školy. Například já a Pupek. Kamarádi, kteří se pak odstěhovali, se pokoušeli založit skupinu. Ale ve složení, ve kterém začali, se jim nedařilo. Proto se začali poohlížet po starých přátelech - hudebnících. Oslovili i mě. Přijel jsem na pár zkoušek a jejich nabídku přijal.

Jak často zkoušíte?
Zkoušíme u Pupka doma ve Štěpánovské Lhotě celý víkend, asi jednou za měsíc. Když máme před vystoupením trénujeme podle potřeby.

Jakou hrajete muziku?
Hrajeme vlastní melodickou rockovou muziku. Hudbu skládá Pupek a texty píše zpěvačka Jíťa.

Jak bohatý máte repertoár?
Zatím máme dvanáct vlastních skladeb s vlastními texty. Učíme se taky jednu písničku, kterou chceme prezentovat pouze jako přídavek.

Kde jste již hráli?
Jezdíme po celé republice, nejčastěji po festivalech. Nedávno jsme hráli v Sedlčanech nebo městě Lázně Bohdaneč. Tuto sobotu jsme poprvé veřejně hráli na Znojemsku na letní noci ve Chvalovicích. Příští týden vystupujeme ve Valašské Bystřici. Pak nás čeká soutěž v Praze, kam se přihlásilo asi dvě stě kapel. Určitě bychom chtěli postoupit až do finále.

Jaké jsou reakce publika?
Reakce obecenstva jsou všelijaké, ale ne negativní. Někteří říkají, že by to chtělo přitvrdit, jiní nás chválí za texty. Snažíme se hrát písničky tvrdšího rázu, měkčí, pomalejší i rychlejší.

Už máte vlastní CD?
Zatím jsme vydali loni v prosinci jenom maxi singl se čtyřmi skladbami a jmenuje se Pavouk.. Koupit se však nedá. Rozdáváme ho jenom na koncertech.

Co vás čeká nového?
Skupina Chinaski si poslechla náš singl. Nabídla nám společné koncertování a budeme hrát jako předskokani. Koncert je naplánovaný letošní říjen. Ještě však neznáme žádné podrobnosti. Taky připravujeme videoklip. Jsou napsané scénáře a všechno do detailu vymyšlené. Bohužel zkolaboval člověk, který nám měl všechno sponzorovat. Ale podařilo se nám rozjednat další spolupráci, takže to zatím vypadá reálně. Zatím je vše v přípravné fázi.

Nebude vám to dělat potíže hrát před velkým publikem?
Vystoupení se skupinou Chinaski bude pro nás obrovským přínosem. Určitě se budeme bát. Nervozita jistě bude veliká.

Připravíte si nějaké speciální písničky?
Přehrajeme svůj repertoár. Ale nemáme důvod skládat jiné písně, protože naše zatím skoro nikdo nezná. Speciální příprava se tedy konat nebude. Akorát naučit se házet do davu trsátka a paličky.