Nehoda traktoru omezovala dopoledne provoz na silnici z Přímětic na Jevišovice. Ve sjezdu uprostřed Hlubokých Mašůvek stál traktor s převrácenou přívěsnou cisternou. Na místě museli zasahovat i hasiči. Silnice byla pro nákladní auta i autobusy uzavřená, provoz osobních aut řídila v místě policie.

Kolem jedenácté hodiny dopoledne nezvládl pak řidič osobního auta průjezd lechovickými serpentinami, vyjel ze silnice a zastavil se o strom. „Na místo vyjela policejní hlídka, která zjistila, že řidič neutrpěl žádné vážnější zranění a nevyžaduje ošetření. Nehodou se dále nezabývala," sdělila mluvčí znojemské policie Lenka Drahokoupilová

Ani odpoledne ale neměli řidiči klid. Osobní auto a sypač správy silnic se srazili po jedné hodině odpolední u Popic. „Byla to drobná nehoda bez velké škody. Podle mých informací nedala řidička našemu sypači přednost," sdělil šéf znojemské oblasti krajské správy silnic Zdeněk Komůrka.

Po jedné hodině odpoledne vyšetřovali policisté kolizi osobního auta Peugeot a dodávky Avie na Dobšické ulici ve Znojmě u autobazaru. Podle prvních informací se i ta obešla bez vážnějších následků.