Řidič nákladního vozidla zraněn nebyl a podle dechové zkoušky řídil střízlivý. Policisté po dobu vyšetřování silnici uzavřeli a provoz odklonili přes přilehlé parkoviště. „Přesná příčina a míra zavinění je dále předmětem vyšetřování,“ dodal policejní mluvčí.

Ilustrační foto.
Srážka na státní silnici má už dva mrtvé, potvrdila policie

Záchranáři, kteří k nehodě přijeli, museli konstatovat už jen smrt. „Ženě středního věku v osobním autě jsme již nemohli pomoci. Měla zranění neslučitelná se životem,“ konstatovala mluvčí Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje Michaela Bothová.

Smrtelná nehoda. Ilustrační foto.
Další tragická nehoda: rychle jedoucí řidič narazil do betonového mostku. Zemřel

Policie tak po čtvrtečním ránu eviduje již třetí úmrtní na silnicích Znojemska v jednom týdnu. Minulou sobotu zahynul motocyklista u Vémyslic, v noci na středu pak řidič osobního auta u Kuchařovic.

Příliš vysoká rychlost stála nejspíše za smrtelnou havárií motocyklisty, která se stala v sobotu odpoledne ve Vémyslicích na Znojemsku. Motorkář podle policie krátce před havárií předjížděl.
Motorkář při předjíždění havaroval. Na místě zemřel

Počet lidí, kteří letos zahynuli na silnicích regionu se tak vyrovnal počtu zesnulých osob při nehodách za celý loňský rok. Na silnicích Znojemska letos zemřelo už devět lidí.