Drtivou porážkou skončil nedělní futsalový zápas týmů Policejní sportovní klub Znojmo a Nike factory store.

Fotbalisté čtvrtého týmu v tabulce Nike factory store rozstříleli poslední Policejní sportovní klub (PSK) vysokým rozdílem 15:2. Drtivou porážku však policisté berou s úsměvem.

Aktivněji začal svůj odpolední zápas dalšího kola okresního přeboru tým PSK Znojmo. Hned v první minutě skončila za zády brankáře soupeřů střela Petra Kašpárka. Papírově lehčí soupeři se skvěle uvedli a stav byl 1:0. Byla to však jejich poslední branka v tomto poločase.

Zbytek poločasu byl zcela v režii soupeřů. Fotbalisté Nike factory store zahájili svou hru v osmé minutě prvním gólem Veselého a nepustili už hráče soupeře k míči. Branku policistů ohrožovali fotbalisté Nike factory nespočetnou řadou akcí a střel.

Po prvním poločase prohrávali policisté už 1:4.

V druhém poločase se zdálo, že platí pravidlo co minuta, to gól. Hra se přesunula pouze na jednu polovinu hřiště a to na stranu Policejního sportovního klubu. Náskok se rychle zvyšoval. V sedmnácté minutě po gólu Romana Švarce, útočníka 1.SC Znojmo, byl stav už 1:10 pro Nike factory store. „Náš tým byl sice oslaben o několi opor. Ale i tak jsme dokázali vyhrát 15:2. S výkonem jsem spokojený,“ skromně zhodnotil výkon svých svěřenců trenér Arpád Biháry.

Ve dvaadvacáté minutě ještě zazněl malý výstřel do tmy z kopačky hráče Lubomíra Mikuláška z týmu Policejního sportovního klubu Znojmo, který tak snížil na 2:12.

Soupeři však do sítě policistů vstřelili ještě další tři branky. Na konečný stav 2:15 zakončil krásnou střelou do šibenice branky Otakar Martinák po nahrávce brankáře Lubomíra Dítěte.

„V našem týmu jsou pouze dva profesionální fotbalisté a zbytek tvoří rekreačně hrající policisté. Nemáme tedy na výkony profesionálů, jako je třeba tým Nike factory store,“ ohodnotil výkon svého týmu kapitán policistů Vilém Věrný. „Na soupeře jsme dnes neměli hlavně fyzicky. Ale dáváme do toho aspoň srdíčko,“ doplnil kapitána autor jednoho ze dvou gólů Lubomír Mikulášek.