Po deseti letech dokázal Fanclub Znojemských orlů porazit Nike Faktory Store ve znojemské futsalové lize. Přitom v pondělním utkání Fanclub nebyl o moc lepší než jeho soupeř, ale ten svou nedisciplinovaností nahrával do karet Fanclubu už od první minuty.

Už ve čtrnácté minutě musel předčasně do sprch hráč třetiligového Znojma Karel Veselý, který v rámci futsalové ligy hájí barvy Nike Faktory Store. A za co jiného než za protesty.

„My jsme s tím tak trochu počítali. Víme o tom, že jsou nedisciplinovaní, a to byla voda na náš mlýn,“ pronesl s úsměvem trenér Fanclubu Pavel Urbánek.

Velmi záhy poté, co viděl Veselý červenou kartu, padl i první gól utkání, který vstřelil tým Nike Faktory Store.

Fanclub ale obdržená branka maximálně nakopla a do konce prvního poločasu dokázal brankami Železného a Petra Ostrého otočit vývoj utkání.

Ve druhém poločase Nike Faktory Store sice snížil, ale Fanclubu patřil celý závěr vyhecovaného utkání. A opět mu k tomu dopomohla nevraživost jeho soupeřů.

To následoval do sprch Veselého Vašíček, který napadl v přerušené hře Jaroše. Do vedení dostal Fanclub Tibor Ostrý, který zakončil krásnou kombinační akci se Železným. Poslední hřebík do rakve pak zatloukl Jaroš, který z otočky propálil Dočekala.

„Byl to vyhecovaný zápas, který jsme si prohráli sami svými projevy na hřišti. Ale bohužel, taková je futsalová liga. Není to jít si zahrát, ale jsou to hony na Nike Faktory Store,“ poukázal trenér Nike Factory Store Arpád Biháry.

Fanclub tak důležité utkání v sezoně zvládl na výbornou. „Jsme spokojeni. Hráli jsme tak, jak jsme si řekli, a je fakt, že soupeř nám to hodně usnadnil,“ pronesl Urbánek, který doufá, že letos bude Fanclub slavit titul.