V sobotu a neděli závodili na trati Laudon u Lanškrouna. Klubu Racing Teamu Znojmose závod vydařil a nejrychleší vozy v některých místech okruhu dosahovaly rychlosti až 240 km/h, přičemž půměrná rychlost jezdců byla 150 km/h.
 
Jaroslav Prášek, který jezdí na historické formuli 2 Chevron B42, s přehledem zvítězil v obou závodech. Bohužel v celkovém hodnocení mu dvě vítězství nestačila na lepší jak druhé místo v seriálu Mistrovství České republiky.
 
Milan Galáš se stejně jako jeho týmový kolega Prášek postavil dvakrát na stupně vítězů. Jeho historický cestovní vůz BMW 2002 TI ho v sobotu i neděli dovezl do cíle jako druhého. V celkové klasifikaci obsadil Galáš šestou příčku.
 
I v kategorii soudobých vozů měl letos znojemský závodní klub zastoupení. Milan Braun na moderním voze BMW M3 oba soutěžní dnyzajížděl slušné časy. Bohužel obsadil neopulární čtvrtou příčku a na medailové pozice nedosáhl.
 
I v konečném zúčtování stála při Braunovi smůla. Skončil taktéž na čtvrtém místě. Podle slov trenérů je ale Milan Braun přislibem do budoucna, protože letošní sezona byla jeho první.