Svěřenci trenéra Radima Pařízka utkání hrané předposlední dubnové pondělí zcela ovládli. Soupeřům z metropole našich jižních sousedů nedali ve všech čtyřech čtvrtinách čuchnout k míči a zaslouženě vídeňské Rytíře porazili 49:0. Oproti tomu sobotní klání mezi Znojmo Knights a Vienna Warlords se v poslední čtvrtině, přes obrovský náskok 31 bodů, neslo v mírné nervozitě. Jihomoravané měli velkou převahu, avšak soupeř mohl několikrát skórovat.

Petr Soukup, majitel českého rekordu na ironmanském světovém šampionátu na Havaji.
Krize? Určitě při běhu. Na křeče si dám brufen, na žaludek kolu, líčí rekordman

Dle domácího Jana Dundáčka podržela jeho mužstvo hlavně obrana. „Defenziva jela dobře. Útok nám potom také sednul. Ovšem v poslední čtvrtině jsme usnuli na vavřínech a přestalo to být ono,“ hodnotil borec s dvanáctkou na dresu.

Od začátku sezony Znojemští ještě neokusili pachuť porážky. „Americký fotbal je nevyzpytatelný, ale myslím si, že Knights mohou postoupit do vyšší soutěže. Slušela by nám i česká první liga. Ale teď jdeme ovládnout Rakousko,“ pronesl zapáleně Dundáček. Další příležitost zazářit budou mít Jihomoravané doma již 19. května proti Mödlingu.