„Podle očekávání to byl vyrovnaný zápas. Před bouřlivou atmosférou to byl boj od začátku až do konce. Velice dobře jsme vstoupili do utkání. Už v šesté minutě jsme vedli 4:1. Domácí postupně hru srovnali. Ve druhé třetině vyrovnali skóre a pak už to bylo tahání o každý gól. Klíčovým okamžikem bylo ve třetí třetině to, že gólman vychytal jasnou šanci soupeře a my jsme hned nato dali gól. Domácí navíc dohrávali oslabení o vyloučeného hráče," hodnotil trenér Jan Šťastník.

V neděli zase putoval znojemský tým do Brna. Čekal je úvodní zápas čtvrtfinále poháru s extraligovým mužstvem Bulldogs Brno. Utkání zcela nezvládli a prohráli vysoko 2:12. „V pohárovém utkání jsme vybouchli a pokazilo to celkový dojem z víkendu. Bylo vidět, že naši kluci jsou unavení, protože jsme přijeli pozdě v noci ze zápasu v České Lípě. Soupeř byl jednoznačně lepší," konstatoval Šťastník.

O víkendu se znojemští florbalisté budou prát o absolutní čelo tabulky. Do Znojma přijedou vedoucí Pardubice, na které Znojemští ztrácí pouhý bod.